Styremedlemmer søkes!Vi er på utkikk etter en ny kasserer og en vara til styret. Vi ønsker å få med oss folk som er ansvarsbevisst, IT-interessert og engasjert – føler du deg kallet? Ta kontakt med styret@itfnn.org eller styreleder Emma så fort som mulig.

Som styremedlem i IT-Forum Nord-Norge blir du del av en gjeng med knakende trivelige og oppegående folk. Vi liker i alle fall å tro at vi er det. 😉 Du får være med på å påvirke IT-næringen i Nord-Norge og ikke minst: være med på å planlegge og forme neste års Tag-IT, en IT-/webkonferanse som virkelig tar pulsen på IT-bransjen både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Siden vi bruker E-conomic for å føre regnskap/sende faktura er det en fordel hvis økonomiansvarlig kan dette. Arbeidsoppgaver for økonomiansvarlig inkluderer utfylling og innsendelse av årsoppgave, mva-oppgave (1 gang pr. år) og utsendelse av medlemsfakturaer. Har du spørsmål om arbeidsmengden, ta kontakt med nåværende  økonomiansvarlig, Yngve. Vi søker i tillegg et varamedlem i styret.