Calling all geeks! IT-pils 3. oktober!Nå er det lenge siden vi hatt IT-pils! Grunnen til det er at styret har vært opptatt med å planlegge og engasjere seg i det vi ønsker skal bli Tromsøs smarteste og beste IT-konferanse! Alle trenger litt påfyll og inspirasjon, og hadde det ikke vært veldig greit å slippe å dra til Oslo eller utlandet for å få treffe de smarteste hodene og høre om de siste trendene innenfor bransjen for en gangs skyld? Uansett favoritt-tag vil du finne noe som er interessant og lærerikt. Fremtidens IT-trender skal utforskes og nye, smarte arbeidsmetoder læres, både teoretisk og praktisk. Vi ønsker å få inn både lokale, nasjonale og internasjonale foredragsholdere, noen er allerede spikret – men det er fortsatt åpent for innspill.

Interessert? – Klart du er!

Vil du vite mer og kanskje være med å bidra/påvirke? Kom på IT-pils torsdag 3. oktober, på Compagniet kl. 16.00- 18.00. Ta gjerne med en geek-venn eller to.

Vican Kurs og Konferanse står bak prosjektledelse, planlegging og gjennomførelse av konferansen og de vil presentere foreløpig plan.