IT-gløgg 2. desember om bedriftsnettverkForedrag:

Klynger og bedriftsnettverk med Innovasjon Norge

ottar hermansenInnovasjon Norge står for kveldens første faglig innslag og vil snakke om hvordan bedriftsnettverk kan bidra til etablering av strategisk og kommersielt samarbeid mellom bedrifter. Etter presentasjonen blir det diskusjon om hvordan vi best kan utnytte disse mulighetene og nettverksbygging med de andre deltakerne. Innlegget blir presentert av Ottar Hermansen fra Innovasjon Norge, som er fagansvarlig for Bedriftsnettverk i Innovasjon Norge og arbeider med strategisk bedriftssamarbeid og forretningsutvikling.

 

trude pettersen

Kveldens andre faglige bidrag blir gitt av Trude Pettersen fra Visit Tromsø. Trude vil snakke om hennes erfaring med etablering og utvikling av et bedriftsnettverk for reiseliv. Hun vil også dele deres erfaring med ordningene til Innovasjon Norge, hvordan de har oppnådd sine mål og hva som er deres plan videre for nettverket. Nettverket Arctic Meetings har i dag 26 medlemsbedrifter fra Svalbard til Harstad.

Det vil bli lett servering som det passer seg til en IT-gløgg. Vi gleder oss til å treffe deg for litt førjulskos, kanskje kommer nissen!

Tid: 2. desember, klokken 17.00
Sted: Centric, Vestregata 42 Tromsø
Sponsor for kvelden: Centric

Påmelding