Ledig stilling som prosjektmedarbeider til Tag-IT 2016IT-Forum Nord-Norge har to ledige stillinger for studenter som ønsker å hjelpe til før, under og etter Tag-IT konferansen 2016 i Tromsø.

IT-Forum Nord-Norge er en frivillig organisasjon som arbeider med å fremme IT-næringen i Tromsø. Vi har mer enn 30 medlemsbedrifter og et veldig engasjert styre, som ønsker å sette Tromsø på IT-kartet. For å få dette til arbeider vi innenfor tre hovedområder; kompetanseheving, nettverksbygging og informasjonsspredning.

Vårt største arrangement, Tag-IT, skal arrangeres for tredje gang i april 2016. For å få til en fantastisk konferanse, trenger vi hjelp fra to studenter som kan jobbe tett sammen med oss i styret. Arbeidet vil involvere alt fra idemyldring, web, sosiale medier, planlegging og andre praktiske og mindre praktiske oppgaver. Vi søker derfor to
prosjektmedarbeidere som kan hjelpe oss med dette utover høsten 2015 og vinteren 2016.

Som prosjektmedarbeider vil du:

  • Få relevant erfaring for dine studier.
  • Knytte relevante relasjoner og nettverk.
  • Få opplæring og attest fra styret i IT-Forum etter endt engasjement.
  • Lære mye og komme tett på IT-næringen i Tromsø.
  • Ha det like gøy som vi har det!

Hvis dette høres spennende ut så ber vi deg om å sende oss en kort søknad og CV på epost så snart som mulig, senest innen 10. desember. Vi håper å se nettopp deg som vår kollega og prosjektmedarbeider for Tag-IT 2016!

 

Vennlig hilsen
Styret i IT-Forum Nord-Norge
ved Tony Liafjell
(tlf. 920 30 986)
styret@itfnn.org